Kulturskolen laget en fantastisk oppvisning med musikk av " I Dovregubbens hall". Her er det yndige ballettdansere som gir blomster til prinsessen.

Uganda kom til Notodden

Notodden fikk besøk fra Uganda i mai og viste ekte solidaritet.

Ugandabesøk
Notodden fikk besøk fra Uganda 20. og 21. mai 2011. Tema er Smått er godt. Afrikanske kvinner skaper sine egne jobber med hjelp fra norske kvinner. Fokus: om kvinner og økonomisk utvikling, der ledende politikere og grasrotledere i Uganda samarbeider med Mother Courage og hennes nettverk om fattigdomsbekjempelse

Varm velkomst
Notodden viste seg fra sin varmeste side på det menneskelige planet med stor gjestfrihet og glede. Og kulturen sto i fokus både fra Telemark og Uganda. Delegasjonen fra Uganda besto av Prinsesse Pauline M. Kiyimba, presidentens 1. sekretær, samt Florah Kabibi, leder for Women Affairs i Uganda. I tillegg deltar Joan Sitenda og Margaret Ssjemba, begge fra grasrotorganisasjonen KERWDA.

Notodden min by
Jeg er stolt og rørt over mottakelsen prinsessen m følge fikk da de kom til Notodden. Vi er like gjestfrie og generøse som når vi besøker Uganda. Det ble et varmt møte på Hydro Admini, til tross for at værgudene prøvde å blåse oss bort. Barna sang, småtroll danset og yndige alver tryllet frem sola, varmen og gleden inni i oss. En minnerik dag som gir glød til hjerterøttene.

Stor takk til alle som bidro til å gjøre oppholdet i Notodden fantastisk!

Vedlagt fil inneholder noen inntrykk fra besøket på Notodden.